2008. április 24.

Készül a Gumizsuzsi klipje — Werkfotók






Cloud (névvel kapcsolatos tudnivalók itt) Pécsett járt, és míg forgatott, kedves neje werkfotókat készített. Együtt szenvedték el velünk a két nehéz nap minden személyes és technikai nyavalyáját, köszönet és risszpecht érte.

A nemsokára maxira kerülő Szép és jó forgatása több, egymástól nagyon elütő helyszínen zajlott, híven a szám szövegéhez:

Ami szép, azt is belerakom
De sok jót is meghagyok
Ami csúnya, azt is melléteszem
Mert e nélkül nem lehet szép sem
Így aztán jártunk Eszter lakásán, ahol különféle furfangos házi kellékekkel próbáltuk a profizmus benyomását kelteni, majd olyan helyszíneken, mint a Hőerőmű melletti egykori szénmosó, illetve egy Pogány határában elterülő, virágzó repcemező. A szénmosó a koradélutáni rossz időben egyenesen életveszélyesnek tűnt a szakadozó bádogtető szélben lobogó darabjai miatt. A repcemező meglátogatása előtt pedig olyan babonák cirkuláltak, miszerint a repce éles és vág, hogy rossz illatú, valamint hogy virágporától allergén reakciók várhatók. Egyik rémlátomás sem jött be, volt viszont futkározás, valamint – remélhetőleg kimosható – sárga pöttyökkel gazdagodott az együttes nadrágparkja.



Nincsenek megjegyzések: