2008. június 1.

Ujjé, a szénmosóban nagyszerű!

Nyájas és rendíthetetlen GumiZsuzsi-hívők, elkészült soha túl nem szárnyalhatóan klafa zenekarunk első teljes értékű klipje, a nyertes PANKKK-pályázat által lehetővé vált lemez schlager-gyanús darabjához, a Szép és Jó-hoz, Tea kisasszonnyal, valamint egy ambiciózus katicabogárral a főszerepben.

A teljes szereposztás a következő: Zentai Péter a doboknál, Iványi "Szevasztok" Szabolcs (zöld ingben sárga alapon) a gitárnál, Kerekes Kornél (piros ing sárga alapon) a basszusgitárnál, Reiner Ágoston [Guszti] a másik gitárnál (nagyon kemény), Molnár András a harmonikával (valójában orgona és xylofon), valamint Takáts Eszter a katicabogárnál. A katicabogár meg mindenkinél. A kameránál és a vágóasztalnál cloud állt, ült, illetve mozgott. Hangmérnök Szentpáli Valér volt (Háromszög Stúdió). A szinkron cloud stúdiójában készült. Magyar hang: Takáts Eszter. A forgatókönyvet Takáts Eszter azonos című novellája alapján írta és rendezte: GumiZsuzsi.

A klip természetesen a Jutyúbon, nagyon jó minőségben vimeo-n (és feltehetőleg hamarosan mindenféle kalózoldalakon) nézhető. Meg itt:



Takáts Eszter és a GumiZsuzsi - Szép és Jó - klip from Zsolt Barabas on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések: